Példa cím
Nagykovácsi

Projektek

A Bázis Ifjúsági Alapítvány törekszik arra, hogy a fiatalok számára olyan projektrészvételi lehetőségeket biztosítson, melyek segítségével megismerhetnek más fiatalokat, más országokat, s új ismereteket szerezzenek különböző témákban.
Alapítványunk az Európai Önkéntes Szolgálat (European Voluntary Service) közismertebb nevén az EVS regisztrált küldő szervezete.

IFJÚSÁGI SZABADIDŐPARK

A 2013-ban átadott Apraja-Nagyja játszótér melletti területen szeretnénk egy Ifjúsági szabadidőparkot létrehozni  nagykovácsi fiataljainak, ahol kerékpárral és gördeszkával ügyességi gyakorlatokat mutathatnak be, kosárlabdázhatnak, szabadtéri kondigépeken edzhetnek és lenne egy pergolával lefedett találkozóhely is.

A kerékpáros és gördeszkás fiatalok a Főtér helyett a szabadidőparkban gyakorolhatnának.

Ez egy olyan hely lenne elképzeléseink szerint, amit az ifjúság valóban a magáénak érezhet!

A park terveit a BÁZIS Alapítvány 2014 tavaszán önkormányzati támogatással elkészítette. 2015-ben reméljük elkezdődik az építkezés is!

A BÁZIS Alapítvány a Youth in Action Európai Unios program keretében és támogatásával 4 fővel részt vett az angliai Torpointban rendezett nemzetközi tánctáborban. A táborban 7 ország fiataljai vettek részt, s az alábbi videón a heti kemény munkájuk eredménye látható.